вівторок, 7 червня 2016 р.

Про гурток програмування Code Club Ua

Відповідно до звернення ВБО «ПОКОЛІННЯ.ЮЕЙ» від 31 травня 2016 року № 31/05-3 про гурток програмування Code Club Ua, інформуємо про всеукраїнську волонтерську мережу клубів кодування для дітей 9-11 років Code Club Ua (http://codeclubua/), відгалуження глобального руху Code Club World.

У межах проекту волонтери та вчителі інформатики навчають дітей розробляти комп'ютерні програми у вільний від уроків час. Викладання в школах, бібліотеках або будинках дитячої творчості відбувається як правило один раз на тиждень і триває одну годину.

Кожне заняття розраховане на реалізацію одного проекту. У Code Club учні вчаться програмувати, створюючи комп'ютерні ігри, анімацію і веб-сайти. На сьогодні в Україні вже працює понад 90 клубів.

Рекомендуємо вчителям інформатики також за бажанням брати участь у проведенні занять з програмування. Заняття проводяться на безкоштовній основі.

За більш детальною інформацією необхідно звернутись до керівника проекту: Максим Макаров, керівник Code Club Ukraine, моб. тел.: 0954285005.

Немає коментарів:

Дописати коментар