пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

Про доступ та проведення дистанційного курсу «Система управління базами даних Access 2010»

Повідомляємо, що кафедрою інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського підготовлено дистанційний курс «СУБД Access 2010» (програму курсу схвалено Вченою радою інституту протокол №2 від 26.02.2014). Автор – завідувач кафедри Покришень Дмитро Анатолійович.


Метою вивчення курсу є формування знань, умінь і навичок прийомів опрацювання даних, а також технологій проектування і створення елементів інформаційних систем із використанням широких інструментальних опцій сучасних систем управління базами даних (СУБД) для забезпечення розвитку компонентів інформаційної культури слухачів та розкриття їхнього творчого потенціалу.
Курс розраховано на вчителів інформатики та учнів, які беруть участь у всеукраїнській учнівській олімпіаді з інформаційних технологій, Інтернет-олімпіаді з інформаційних технологій і всіх, хто цікавиться проектуванням баз даних на СУБД Access 2010.
Курс подано у двох форматах: відкритому та пропрієтарному. Зареєструватись та більш детально ознайомитись з умовами доступу та термінами проведення курсу можна за посиланням у мережі Інтернет tvorchistd.blogspot.com/p/access-2010.html або звернувшись на електронну скриньку  pokryshen@ukr.net.

Немає коментарів:

Дописати коментар